Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• http://viauto.cars.bg/c1426727
    Тази някой ходил ли е да я гледа? Цената ясно, че ще трябва да претърпи коментар, двигателя е слабичък(искаше ми се 2.0 или дизел) но пък е червена и изглежда доста запзена поне по снимките. Този двигател има ли големи проблеми и лесно ли се газифицира?
    Карам Пижо 406 HDi, но само през деня! Нощем в сънищата си карам Alfa

Comment

• Първоначално публикувано от night_pz Покажи съобщение
      http://viauto.cars.bg/c1426727
      Тази някой ходил ли е да я гледа? Цената ясно, че ще трябва да претърпи коментар, двигателя е слабичък(искаше ми се 2.0 или дизел) но пък е червена и изглежда доста запзена поне по снимките. Този двигател има ли големи проблеми и лесно ли се газифицира?
      ТС-то не е проблемен при газификация колега , колата е хубава
      Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
      Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Колега, даже не си прави труда да се разкараваш. Отидох да я погледна, че живея наблизо. Пълна кочина. Изключително износен интериор. Врътки, скоростен лост, волан, всичко е ужас. Обелен хромиран елемент на ръчна и други люпещи се елементи. Модулът за прозорците е с разбити бутони. Патронът на стартерът е забил и трябва да натиснеш бутончето отдолу за да тръгне, тва май не е нормално. Грешка за изгорели лампички на номер, ама тва малък кахър. Кола 2007, на тия км, няма как да е с такъв интериор(което води и до тва, че не е на тия км).

Капака се отваря супер трудно, от 2ма човека, единият трябва да го натиска, за да захапе от купето. Гумите са пълни галоши, дисковете и те не са в добро състояние. Акумулатор също трябва. Радиото не държи станции въобще, но тва най-вероятно е от антена.

Като единствени плюсове, двигателя звучи добре и не изглежда да е удряна, фугите ми изглеждат добре, но не съм ги гледал обстойно, че е клинч навън
        Last edited by SnapLackOfTraction; d.m.y г., 12:06.
        '05 Alfa 147 1.9JTD 115hp

Comment

• Първоначално публикувано от SnapLackOfTraction Покажи съобщение
          Колега, даже не си прави труда да се разкараваш. Отидох да я погледна, че живея наблизо. Пълна кочина. Изключително износен интериор. Врътки, скоростен лост, волан, всичко е ужас. Обелен хромиран елемент на ръчна и други люпещи се елементи. Модулът за прозорците е с разбити бутони. Патронът на стартерът е забил и трябва да натиснеш бутончето отдолу за да тръгне, тва май не е нормално. Кола 2007, на тия км, няма как да е с такъв интериор(което води и до тва, че не е на тия км).

Капака се отваря супер трудно, от 2ма човека, единият трябва да го натиска, за да захапе от купето. Гумите са пълни галоши, дисковете и те не са в добро състояние. Акумулатор също трябва. Радиото не държи станции въобще, но тва най-вероятно е от антена.

Като единствени плюсове, двигателя звучи добре и не изглежда да е удряна, фугите ми изглеждат добре, но не съм ги гледал обстойно, че е клинч навън.
          _________
          Хайде поредния разбирач се изказа !Аз не бих ти се доверил на казаното от теб ако не съм я видял и пипнал аз/реципрочно питащия за обявата/. Кола и жена се избират и оглеждат лично !!!Нали не си изпращате "приятели" и "познати" да изпробат колата и жената и после да ви кажат стават или не !Дано ме разбирате какво искам да ви кажа
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
          sigpic

Comment

• Аз само казвам това, което видях и пипнах, колегата трябва да си прецени, моето е просто съвет. В този раздел повечето хора се изказват по снимки, аз отидох на място, защото автокъщатат ми е на 3 мин. от нас. Ако не вярваш ще ходя ти направя снимка. А също така и темата има доста недвусмислено заглавие, в което аз се вмествам.
            Last edited by SnapLackOfTraction; d.m.y г., 11:54.
            '05 Alfa 147 1.9JTD 115hp

Comment

• Мерси много колега, спести ми едно разкарване! Търсенето продължава, но май ще е доста трудно, особенно щом реших, че като ще е алфа, то ще е червена и това доста ми ограничава избора. Но зор нямам и ще бъда търпелив. И без това искам да е около 150 коня.

Comment

Мерси много колега, спести ми едно разкарване! Търсенето продължава, но май ще е доста трудно, особенно щом реших, че като ще е алфа, то ще е червена и това доста ми ограничава избора. Но зор нямам и ще бъда търпелив. И без това искам да е около 150 коня.

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...9&slink=bon64k

Таз до колкото знам е добра и е 150

Comment

• Абе, защо винаги трябва да има някой който е в контра с останалите. Като имаш някакво по-различно мнение , запази си го за теб. Тази тема е за това.

Поздрави за колегата SnapLackOfTraction. Разходил се е , видял е и е написал едно доста подробно и смислено обяснение. По написаното от него няма какво да се коментира.

Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
                  Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
                  Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
                    http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...9&slink=bon64k

Таз до колкото знам е добра и е 150
                    Не е лоша, но не е червена
                    Ако някой попадне на червена(не бордо а ферари росо дето му викат) 147ца фейслифт с 5 врати или 156 (без значение фейслифт или не) нека ми пише. Мерси!

Comment

• Брато, ти сериозен ли си ?!?!
                      Избираш кола втора употреба по цвета ли ?
                      Като искаш цвят, екстри и т.н. отиваш в АутоИталия.
                      Mercedes S320 W220
                      Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 mJTD 16v 140cv+++

Comment

Не е лоша, но не е червена
                        Ако някой попадне на червена(не бордо а ферари росо дето му викат) 147ца фейслифт с 5 врати или 156 (без значение фейслифт или не) нека ми пише. Мерси!

Е може да я пребоядисаш :Д

Comment

• Първоначално публикувано от vgp_sas Покажи съобщение
                          Брато, ти сериозен ли си ?!?!
                          Избираш кола втора употреба по цвета ли ?
                          Като искаш цвят, екстри и т.н. отиваш в АутоИталия.
                          Няма лошо, винаги се радвам като видя човек, който знае какво търси! Кат мен, обиколих навремето Германия за спретнат голф, и се върнах с чисто ново типо
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Добре бее....на колегата по-горе ще му предложа една мацка,120 литрова,с мустаци и без цици......и му казвам ,че не става........не знам,какъв 'Тома неверни' трябва да си,че да не ми повярваш и да дойдеш да я опипаш,огледаш и да не казвам още кво.....човека не стига,че е ходил и е описал каквото му е направило впечатление....а представяш ли си и ти като идеш още колко забележки ще намериш.....ае стига с тая опозиция и плюене във всяка тема......ма и аз кво се занимавам....ма е така,щото вече е дразнещо....едни и същи,едно и също.
                            156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                            147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                            159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Обичайте се бе хора .. както обичате колите си щом някои е изразил мнение за дадена кола чрез оглед .. значи е така .. едва ли ще се лъжем ..

А фо голегата, дето търси щом иска червена .. дано да изпадне от някъде

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
                                Обичайте се бе хора .. както обичате колите си щом някои е изразил мнение за дадена кола чрез оглед .. значи е така .. едва ли ще се лъжем ..

А фо голегата, дето търси щом иска червена .. дано да изпадне от някъде

На мен преди няколко месеца ми изпадна супер мега добра 156 фейс 1.9jtd без пари щях да я взема,но беше червена, точно ферари росо и само заради това се отказах ако беше бордо щях да я взема
                                Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 17:26.
                                SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Working...
                                X